Четирима български граждани са разследвани за опит да внесат контрабандно в

...
Четирима български граждани са разследвани за опит да внесат контрабандно в
Коментари Харесай

Румънски митничари заловиха четирима българи при опит за контрабанда на цигари

Четирима български жители са разследвани за  опит да внесат контрабандно в Румъния  през граничен пункт Гюргево общо 63 400 къса цигари, укрити в два микробуса и два автомобила, предава Дарик нюз.
Прочетете още
Румънската гранична полиция е  проверила два микробуса и два автомобила  с немски регистрационни табели, ръководени от четирима български жители на възраст сред 21 и 48 години. Полицаите са разкрили общо 63 400 къса цигари или 3170 кутии, скрити в багажа на пасажерите, в багажниците и в покрива на транспортните средства.

Цигарите са били с  турски и с български бандероли , а водачите не са съумели да показват документи за произхода им, оповестява Аджерпрес, като се базира на днешно прессъобщение на Териториалния инспекторат на гранична полиция Гюргево.

Общата стойност на цигарите, които са конфискувани, е почти 96 000 леи (37 731 лева.). Единият от водачите, на 31 години, е разследван за контрабанда, а останалите – за владеене или търговия на територията на Румъния на акцизни артикули над лимита от 10 000 къса цигари.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР